Zie jij jezelf al zitten? Aan een lange tafel gevuld met lekkere hapjes en een scala aan make-up producten?

“Chocolate meets lipgloss”

Gezellig met je vriendinnen, zussen, collega’s of voor een vrijgezellenfeest een middag vullend programma waarbij je zowel tips krijgt van Visagiste Annemiek om er fantastisch uit te zien, als dat je heerlijk kan genieten van de hapjes van Zus & Zoet.

Chocolate meets lipgloss, Visagie en Hightea arrangement Delft

” Wat kun je verwachten van ons Chocolate meets lipgloss Arrangement”
Bijvoorbeeld:
12.00- 14.00 High-Tea; 10 hapjes p.p. ” waaronder de veelbesproken Zus & Zoet chocoladetaart, wortel-vijgen muffin, cheesecake met frambozensaus, versgebakken broodje met eiersalade en de favoriet van velen; de pizzabonbon! Alles huisgemaakt en met verse producten. Heerlijk! Natuurlijk houden wij rekening met speciale wensen! En als kers op de taart wordt jullie tafel sfeervol opgedekt; je hoeft dus nergens aan te denken want ook bordjes, bestek etc. worden meegenomen. En om het helemaal makkelijk te maken mogen jullie dit daarna weer vuil teruggeven. “What else do you want?!

of…..

16.00-18.00 High-wine; 10 hapjes p.p.; waaronder de overheerlijke pesto-kaasvlecht, wrap bakje gevuld met gekruid gehakt, macaronisalade met romige pesto dressing uit een glaasje, quiche met brie, appel & walnoten en natuurlijk de beroemde Zus & Zoet chocolade taart als afsluiting. Deze High-wine is perfect als “uitgebreide luxe borrel”.
Let op: incl glazen, excl. wijn

Untitled design (15)Untitled design (16)

14.00- 16.00 Make-up Workshop: Als jullie heerlijk in the mood gekomen zijn door de hapjes van Zus&Zoet gaan we beginnen aan de Make-up Workshop. Twee uur lang neemt Annemiek jullie mee in de wereld van de beauty. Zij laat jullie zien hoe je jezelf het mooist kunt opmaken en daarna hebben jullie ruim de tijd om dit ook zelf uit te proberen. Ondertussen zal ze jullie voorzien van tips en trics die alleen échte professionals weten! Je hebt je nog nooit zo mooi gevoeld! Jullie hoeven nergens aan te denken; spiegels, make-up producten en professionele penselen worden allemaal door haar meegenomen.

GNF ANNEMIEK 1229

“Locatie?”

Gewoon gezellig bij jullie thuis! Je hoeft de deur dus niet uit. Het enige wat wij nodig hebben is een lange tafel, goed licht en jullie enthousiasme.

“Kosten?”

Voor informatie over het aantal personen, prijs per persoon & eventuele bezorgkosten kunnen jullie mailen naar; info@zusenzoet.com