Covid-19 periode week 46 tot en met week 48 
Uiteraard begrijpen wij dat het nu deze periode lastig is als er een opdracht door covid-19 niet door kan gaan. 
Wij proberen hier zo goed en flexibel mogelijk mee om te gaan. 
Helaas zijn wij op een gegeven moment wel genoodzaakt gemaakte kosten (denk hierbij vooral aan de inkoop van producten) toch door te berekenen als de aanvraag last minute is afgezegd. 
Daarom kan je op dit moment bij Zus&Zoet vier dagen voor de bestelling kosteloos annuleren, daarna worden er kosten inrekening gebracht. Dit zal 50% van het factuur bedrag zijn. 

Bezorgkosten
1. Binnen Delft bezorgen wij vanaf €75,00 gratis, hieronder rekenen wij voor het bezorgen een kleine vergoeding van €3,00.
2. Buiten Delft rekenen we €0,39 p/km met een minimum van €3,00.
3. Bezorgkosten per km worden gedeclareerd vanaf bereiding locatie tot bezorgadres en weer terug.
4. Bij gebruik van serviesgoed en toebehoren worden de bezorgkosten, indien deze worden berekend,  dubbel in rekening gebracht.

Annuleringsvoorwaarden
1. Bij annulering tot veertien dagen vóór het overeengekomen tijdstip van levering worden er geen kosten aan de klant in rekening gebracht.
2. Bij annulering tot 48 uur vóór het overeengekomen tijdstip van levering zal Zus&Zoet 50% van het factuurbedrag factureren.
3. Bij annulering binnen 48 uur vóór het overeengekomen tijdstip van levering zal Zus&Zoet factureren alsof de opdracht is uitgevoerd.
4. Na bevestiging van de opdracht brengen wij bij annuleren 10% van de factuurbedrag in rekening

Huur van hardware
1. Bij schade of breuk dat is toegebracht aan materialen in bruikleen, worden kosten in rekening gebracht.
2. Zus&Zoet stelt zich niet aansprakelijk voor het niet juist bedienen of juist gebruiken van materiaal.

Betalen
1. De betreffende Zus&Zoet factuur dient 2 dagen voor het overeengekomen tijdstip van levering te worden voldaan door bankoverschrijving.
2. Bij een totaal bedrag van €1000,- of meer vraagt Zus&Zoet een aanbetaling van 25%. Dit dient bij de bevestiging van de factuur te worden overgemaakt.

Prijsopgave
1. Alle genoemde prijzen zijn inclusief 9% of 21% BTW. Tenzij anders vermeld.

Aansprakelijkheid
1. Zus&Zoet werkt via de HACCP norm. Na aflevering van voedsel is de klant zelf verantwoordelijk voor de juiste omgang hiermee.
2. Zus&Zoet zal zeer zorgvuldig met speciale wensen/allergieën omgaan maar stelt zich hiervoor niet aansprakelijk.

Alles wat Zus&Zoet maakt is huisgemaakt en handgemaakt, hierdoor is de mogelijkheid dat de bestelde producten afwijken qua zicht van de foto’s die Zus&Zoet op haar website, facebook en instagram plaatst. Ook houden wij rekening met seizoens producten, hierdoor zijn er wisselingen in de samenstellingen mogelijk. Uiteraard zijn alle geplaatste foto’s van Zus&Zoet, ook werkelijk gemaakt door Zus&Zoet.

IMG-20151218-WA0008