Bezorgkosten
1. Binnen Delft bezorgen wij vanaf €75,00 gratis, hieronder rekenen wij voor het bezorgen een kleine vergoeding van €4,00
2. Buiten Delft rekenen we €0,49 p/km met een minimum van €4,00
3. Bezorgkosten per km worden gedeclareerd vanaf bereiding locatie tot bezorgadres en weer terug.
4. Bij gebruik van serviesgoed en toebehoren worden de bezorgkosten, indien deze worden berekend,  dubbel in rekening gebracht.

Annuleringsvoorwaarden
1. Bij annulering tot veertien dagen vóór het overeengekomen tijdstip van levering worden er geen kosten aan de klant in rekening gebracht, voor opdrachten met een factuurbedrag van boven de €500,- zie punt 4.
2. Bij annulering tot 72 uur vóór het overeengekomen tijdstip van levering zal Zus&Zoet 50% van het factuurbedrag factureren.
3. Bij annulering binnen 72 uur vóór het overeengekomen tijdstip van levering zal Zus&Zoet factureren alsof de opdracht is uitgevoerd.
4. Na bevestiging van een opdracht met een factuurbedrag van boven de €500,- incl. btw brengen wij bij annuleren 10% van de factuurbedrag in rekening.

Huur van hardware
1. Bij schade of breuk dat is toegebracht aan materialen in bruikleen, worden kosten in rekening gebracht.
2. Zus&Zoet stelt zich niet aansprakelijk voor het niet juist bedienen of juist gebruiken van materiaal.

Betalen
1. De betreffende Zus&Zoet factuur dient 2 dagen voor het overeengekomen tijdstip van levering te worden voldaan door bankoverschrijving.
2. Bij een totaal bedrag van €1000,- of meer vraagt Zus&Zoet een aanbetaling van 25%. Dit dient bij de bevestiging van de factuur te worden overgemaakt.
3. Bestellingen via de Zus&Zoet per post webshop dienen via Ideal te worden voldaan, wanneer de betaling ontvangen is, ontvang je automatisch een bestelbevestiging.

Zus&Zoet per post
1. Wij verzenden alle bestellingen naar Nederlandse adressen als Brievenbuspakje met PostNL brievenbusbezorging. Dat betekent dat de bestelling in principe de volgende dag door de postbode worden bezorgd in de brievenbus. ‘In principe’ betekent in ongeveer 90% van de gevallen.
2. Wij versturen de bestelling in principe de volgende dag, als wij deze hebben binnengekregen voor 12.00 uur. Mocht dit onverhoopt niet mogelijk zijn, dan wordt er contact opgenomen.
3. Wij spreken over een verzenddatum, de dag dat wij de bestelling op de post doen, niet over een bezorgdatum. In principe wordt de bestelling één dag na de verzenddatum op het doorgegeven adres bezorgd.

Prijsopgave
1. Alle genoemde prijzen zijn inclusief 9% of 21% BTW. Tenzij anders vermeld.

Aansprakelijkheid
1. Zus&Zoet werkt via de HACCP norm. Na aflevering van voedsel is de klant zelf verantwoordelijk voor de juiste omgang hiermee.
2. Zus&Zoet zal zeer zorgvuldig met speciale wensen/allergieën omgaan maar stelt zich hiervoor niet aansprakelijk.
3. Zus&Zoet gaat er van uit dat de bestelling dezelfde dag gegeten wordt en zal dus de bestelling zo maken dat het dezelfde dag gegeten kan worden. Mocht de klant het een dag later willen nuttigen zonder overleg met Zus&Zoet dan is de klant hier zelf verantwoordelijk voor.

Alles wat Zus&Zoet maakt is huisgemaakt en handgemaakt, hierdoor is de mogelijkheid dat de bestelde producten afwijken qua zicht van de foto’s die Zus&Zoet op haar website, facebook en instagram plaatst. Ook houden wij rekening met seizoens producten, hierdoor zijn er wisselingen in de samenstellingen mogelijk. Uiteraard zijn alle geplaatste foto’s van Zus&Zoet, ook werkelijk gemaakt door Zus&Zoet.