Bezorgkosten
1. Binnen Delft bezorgen wij gratis. Buiten Delft rekenen we €0,50 p/km.
2. Bezorgkosten per km worden gedeclareerd vanaf bereiding locatie tot bezorgadres en weer terug.

Annuleringsvoorwaarden
1. Bij annulering tot zeven dagen vóór het overeengekomen tijdstip van levering worden er geen kosten aan de klant in rekening gebracht.
2. Bij annulering tot 48 uur vóór het overeengekomen tijdstip van levering zullen de door Zus&Zoet gemaakte kosten voor het uitvoeren van de betreffende opdracht bij de klant in rekening gebracht worden.
3. Bij annulering binnen 48 uur vóór het overeengekomen tijdstip van levering zal Zus&Zoet factureren alsof de opdracht is uitgevoerd.

Huur van hardware
1. Bij schade of breuk dat is toegebracht aan materialen in bruikleen, worden kosten in rekening gebracht.
2. Zus&Zoet stelt zich niet aansprakelijk voor het niet juist bedienen of juist gebruiken van materiaal.

Betalen
1. De betreffende Zus&Zoet factuur dient 2 dagen voor het overeengekomen tijdstip van levering te worden voldaan door bankoverschrijving.
2. Bij een totaal bedrag van €1000,- of meer vraagt Zus&Zoet een aanbetaling van 25%. Dit dient bij de bevestiging van de factuur te worden overgemaakt.

Prijsopgave
1. Alle genoemde prijzen zijn inclusief 9% of 21% BTW. Tenzij anders vermeld.

Aansprakelijkheid
1. Zus&Zoet werkt via de HACCP norm. Na aflevering van voedsel is de klant zelf verantwoordelijk voor de juiste omgang hiermee.
2. Zus&Zoet zal zeer zorgvuldig met speciale wensen/allergieën omgaan maar stelt zich hiervoor niet aansprakelijk.

Alles wat Zus&Zoet maakt is huisgemaakt en handgemaakt, hierdoor is de mogelijkheid dat de bestelde producten afwijken qua zicht van de foto’s die Zus&Zoet op haar website, facebook en instagram plaatst. Ook houden wij rekening met seizoens producten, hierdoor zijn er wisselingen in de samenstellingen mogelijk. Uiteraard zijn alle geplaatste foto’s van Zus&Zoet, ook werkelijk gemaakt door Zus&Zoet.

IMG-20151218-WA0008